Lainojen yhdistäminen - Yhdistä kalliit lainat!

Yhdistä lainat nyt. Lainojen yhdistäminen yhdellä hakemuksella. Saat yhdistelylainatarjouksia useilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Yhdistä kalliit lainat – Säästä rahaa ja selkeytä talouttasi

Kalliiden lainojen yhdistäminen on yksi tehokkaimmista tavoista hallita henkilökohtaista velkaantumistasi. Kun yhdistät lainasi, otat uuden lainan, jolla maksat pois olemassa olevat velkasi. Tämä yksinkertaistaa talouden hallintaa, kun sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä lainasta sen sijaan, että maksaisit useita lainoja eri ehdoilla ja koroilla.

Yhdistämällä lainat saatat olla mahdollista alentaa kuukausittaisia maksuja ja vähentää korkokustannuksia. Uusi laina tulee usein pidemmällä maksuajalla ja alhaisemmalla korolla, mikä voi pienentää kuukausittaista rasitusta ja auttaa sinua pääsemään pois velkakierteestä nopeammin. On tärkeää muistaa verrata lainaehtoja huolellisesti ja ymmärtää uuden lainan kokonaiskustannukset ennen lainojen yhdistämistä.

Kun valitset lainantarjoajaa yhdistelylainalle, on olennaista tutkia ja vertailla eri lainojen ehtoja, korkoja ja muita kuluja. Tarkkaile piilokuluja ja varmista, että uusi lainasi parantaa rahoitustilannettasi, eikä vain jatka velkakierrettä uudella nimellä. Huolellinen suunnittelu ja lainaehtojen vertailu voivat johtaa taloudelliseen vakautta ja vähentää rahoitusstressiä.

Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?

Lainojen yhdistäminen on taloudellinen strategia, jossa useita pienempiä lainoja yhdistetään yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi alentaa kuukausittaisia kustannuksia ja helpottaa lainojen hallinnointia.

Lainojen yhdistämisen perusteet

Lainojen yhdistämisen ideana on korvata monta pienempää lainaa yhdellä isommalla lainalla, jolla on yleensä pidempi takaisinmaksuaika ja mahdollisesti alhaisempi korko. Kulutusluottojen yhdistäminen on yleinen tapa yhdistää esimerkiksi luottokorttivelat ja pienet lainat yhteen selvityslainaan. Tämä voi johtaa siihen, että kuukausittainen maksutaakka kevenee ja korot sekä kulut pienenevät.

Eri lainatyypit yhdistämisen kohteena

Sekä vakuudelliset että vakuudettomat lainat voidaan yhdistää. Kun otat yhdistelylainan pankista, sinun on yleensä esitettävä vakuus lainan saamiseksi. Vakuudeton lainojen yhdistäminen ei sen sijaan vaadi vakuuksia, mutta korko voi olla korkeampi. Yhdistäessäsi lainoja voit ottaa uuden lainan joko nykyisestä pankistasi tai toisesta rahoituslaitoksesta, joka tarjoaa paremmat ehdot.

Yhdistä lainat helposti Lainoittajan avulla

Lainojen yhdistäminen on taloudellinen ratkaisu, joka voi säästää sekä aikaa että rahaa. Lainoittaja.fi tarjoaa yksinkertaisen tavan yhdistää olemassa olevat lainat yhdeksi edullisemmaksi kokonaisuudeksi.

Taloushallinnan tehostaminen

Kun yhdistät lainat Lainoittajan kautta, hallinnoit talouttasi tehokkaammin. Yksi laina tarkoittaa yhtä kuukausittaista maksua ja selkeämpää kuvaa taloudestasi. Tämä yksinkertaisuus auttaa sinua budjetoimaan paremmin ja vähentämään mahdollisuutta unohtaa maksuja.

Korkokulujen väheneminen

Usean lainan koroista kertyy merkittäviä kustannuksia, mutta yhdistämällä lainat saat usein alennettua kokonaiskorkoastettasi. Saat Lainoittaja.fi-palvelussa kilpailutettua lainat 1000 € ja 60 000 € välillä. Edullisempi korko ja mahdollisesti pidempi maksuaika voivat vähentää kuukausittaisten maksujen suuruutta.

Lainoittajan avulla voit saada lainapäätöksen nopeasti, ja rahat siirtyvät tilillesi jopa samana päivänä, auttaen sinua yhdistämään lainasi ilman pitkää odotusaikaa. Lainan hakeminen on mahdollista, kunhan olet täyttänyt 18 vuotta, sinulla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Miten valita paras yhdistelylaina?

Valitessasi parasta yhdistelylainaa, vertailu ja harkinta ovat avainasemassa. Sinun tulee arvioida lainojen kustannukset sekä ehdot huolellisesti.

Lainojen yhdistämisen vertailukriteerit

Ennen lainapäätöstä, on tärkeää vertailla seuraavia tekijöitä:

 • Korko: Etsi halvin yhdistelylaina koron suhteen. Korko määrittää lainan kokonaiskustannuksia pidemmällä aikavälillä.
 • Lainan kokonaiskustannukset: Ottaen huomioon korot sekä muut mahdolliset kulut, kuten avausmaksut ja tilinhoitopalkkiot.
 • Maksuaika: Pidempi maksuaika laskee kuukausierän suuruutta, mutta voi kasvattaa kokonaiskustannuksia.
 • Kuukausierä: Onko se budjettiisi sopiva? Varmista, että kuukausierän suuruus on realistinen suhteessa tuloisiin.
 • Joustavuus: Arvioi, sallivatko ehdot ylimääräisiä lyhennyksiä tai lainan ennenaikaista takaisinmaksua ilman lisäkuluja.

Lainatarjousten pyytäminen ja vertailu

Kun vertailet lainatarjouksia:

 1. Pyydä tarjouksia useilta lainanantajilta: Useita lainatarjouksia vertaamalla voit tunnistaa parhaan tarjouksen.
 2. Tarkastele todellista vuosikorkoa (APR): Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kustannukset, mikä tekee eri lainatarjousten vertailusta selkeämpää.
  Lainanantaja Nimelliskorko Muut kulut Todellinen vuosikorko
  Lainanantaja A 5% 150€ 5,5%
  Lainanantaja B 6% 0€ 6%
  Lainanantaja C 4,5% 250€ 5,25%

Kun analysoit tarjouksia, mieti mikä vaihtoehto tarjoaa sinulle parhaan kokonaisedun ottaen huomioon yllä mainitut kriteerit.

Lainojen yhdistelyprosessi

Lainojen yhdistämisen avulla voit saada taloutesi hallintaan korvaamalla useita pienempiä velkoja yhdellä yhdistelylainalla. Tämä voi johtaa parempaan korkotarjoukseen ja selkeämpään kuukausibudjettiin.

Hakemuksen täyttäminen

Yhdistelylainan hakeminen alkaa täyttämällä lainahakemus valitsemassasi pankissa tai rahoituslaitoksessa. Hakemus koostuu usein seuraavista osista:

 • Henkilötiedot: Täytä kaikki henkilökohtaiset tietosi, kuten nimesi ja yhteystietosi.
 • Talousinformaatio: Ilmoita nykyiset lainasi ja niiden ehdot.
 • Tulo- ja menotiedot: Kerro kuukausittaiset tulot ja menot, jotta lainanantaja voi arvioida maksukykysi.
 • Lainan määrä ja ehdot: Määritä yhdistelylainan suuruus ja haluamasi takaisinmaksuaika.

Aktiivinen velanhallinta ja tarkka tietojen antaminen ovat tärkeitä lainapäätöksen saamiseksi.

Luottopäätös ja lainojen yhdistäminen

Kun hakemus on jätetty, pankki tai rahoituslaitos arvioi luottohistoriasi ja nykyisen rahoitustilanteesi päättääkseen, voidaanko sinulle myöntää vakuudeton yhdistelylaina. Tämän jälkeen seuraa luottopäätös:

 • Luottopäätös: Pankki ilmoittaa, hyväksytäänkö hakemuksesi vai ei. Päätös pohjautuu antamiisi tietoihin ja luottotietoihisi.
 • Lainaehtojen vahvistaminen: Kun olet saanut hyväksynnän, saat tietää lainan koron, kuukausierän suuruuden ja takaisinmaksuajan.
 • Lainojen yhdistäminen: Hyväksymisen jälkeen pankki maksaa pois vanhat velkasi, ja sinä aloitat uuden yhdistelylainan takaisinmaksun.

Sinun tulee huolellisesti harkita laina-aikaa ja kuukausieriä, jotta yhdistelylaina tukee omaa talouttasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Vinkkejä yhdistelylainan hakemiseen

Kun harkitset lainojen yhdistelyä, pidä mielessä, että yhdistämällä useampia pieniä lainoja tai luottoja yhdeksi lainaksi voit saada paremman koron ja säästää kuluissa. Tässä muutamia vinkkejä yhdistelylainan hakemiseen:

Selvitä nykyisten lainojesi tiedot

Ennen kuin aloitat, kokoaa yhteen tiedot kaikista nykyisistä lainoistasi. Tiedot sisältävät:

 • Nykyisten lainojen korot
 • Kuukausierät
 • Jäljellä olevan velan määrän

Vertaile lainatarjouksia

 • Etsi useita lainantarjoajia ja vertaile niiden korkoja ja kuluja.
 • Luottojen yhdistäminen edellyttää, että uuden lainan ehdot ovat edullisemmat.

Arvioi taloudellinen tilanteesi

 • Mieti, kuinka suuren kuukausierän voit realistisesti maksaa.
 • Uuden lainan tulee parantaa taloudellista tilannettasi, ei huonontaa sitä.

Tarkista luottotietosi

 • Puhtaat luottotiedot ovat edellytys edullisen yhdistelylainan saamiseksi.
 • Tarkasta luottotietosi virheiden varalta.

Ota yhteyttä pankkiin

 • Keskustele pankin neuvonantajan kanssa yhdistelylainan vaihtoehdoista.
 • He voivat auttaa sinua laskemaan, kuinka paljon voit säästää lainojen yhdistämisellä.

Hae lainaa vastuullisesti

 • Yhdistelylainan tarkoitus on tehdä lainojen hoitaminen helpommaksi ja taloudellisemmaksi.
 • Älä ota uutta lainaa, jos se ei paranna nykyistä lainatilannettasi.

Muistathan, että lainojen yhdistäminen voi olla fiksu taloudellinen ratkaisu, kunhan se tehdään harkiten ja vertailemalla eri vaihtoehtoja.

Lainojen yhdistäminen kannattaa

Usean lainan kuukausittaiset erät voivat aiheuttaa taloudellista painetta. Lainojen yhdistämällä voi selkiyttää talouden hallintaa ja saavuttaa säästöjä koronmaksuissa.

Voinko yhdistää lainat ilman vakuuksia?

Kyllä, voit yhdistää useita eri lainojasi vakuudettomaan yhdistelylainaan. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse esimerkiksi kiinteistöä tai muuta omaisuutta lainan vakuudeksi. Usein vakuudettoman lainan saaminen voi olla hieman kalliimpaa kuin vakuudellisen lainan, mutta vakuudettomat yhdistelylainat pystyvät tarjoamaan joustavuutta ja ovat ihanteellisia, mikäli sinulla ei ole vakuuksia. Lainojen yhdistämisen myötä on mahdollista saada alennusta kokonaiskoroista, jolloin säästät rahaa pitkällä tähtäimellä.

Mikä tekee yhdistelylainasta halvimman?

Halvin yhdistelylaina riippuu monista tekijöistä, kuten lainattavasta summasta, laina-ajasta, korkotasosta, ja muista lainan ehdoista. Yleensä halvin yhdistelylaina saavutetaan vertailemalla tarjouksia eri lainantarjoajilta. Tässä muutamia asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota:

 • Korko: Vertaile vuosikorkoja, jotka sisältävät kaikki lainan kustannukset.
 • Lainan muut kulut: Tarkastele avausmaksuja, tilinhoitomaksuja sekä mahdollisia muita piilokuluja.
 • Laina-aika: Lyhyemmät laina-ajat johtavat harvoin pienempiin kokonaiskustannuksiin, vaikka kuukausierä olisi suurempi.
 • Lainan joustavuus: Huomioi mahdollisuudet laina-aikojen muutoksiin ja ylimääräisiin lyhennyksiin ilman lisäkuluja.

Käyttämällä objektiivisia vertailupalveluita ja laskureita, löydät sen tarjouksen, joka on sinulle edullisin. Muista, että hyvä luottokelpoisuus ja säännölliset tulot parantavat ehtoja, joilla voit saada lainaa.