Kilpailuta lainat - Paras lainan kilpailutus 2023

Kilpailuta laina ja säästä! Lainan kilpailutus auttaa sinua löytämään edullisimman vakuudettoman tai vakuudellisen lainan.

laina
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainoittaja.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainoittaja.fi:n yhteistyökumppani.

lainahakemus

1. Täytä lainahakemus

Yhdellä hakemuksella tavoitat jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

lainavertailu

2. Vertaa tarjouksia

Saat lainatarjouksia heti. Vertaa tarjoukset huolellisesti.

rahat-tilille

3. Rahat tilille jopa heti

Hyväksy paras tarjous. Laina on tililläsi jopa minuuteissa.

autolaina

Autolaina

joustoluotto

Joustoluotto

laina

Kilpailuta lainat

kulutusluotto

Kulutusluotto

hae lainaa verkossa

Lainaa

pienlaina

Pienlaina

pikavippi

Pikavippi

vakuudeton laina -lainaa ilman vakuuksia

Vakuudeton laina

yhdistelylaina

Yhdistelylaina

Lainan kilpailutus eri tarpeisiin

Moni on varmasti kysynyt mielessään, mistä olisi mahdollista saada kaikkein edullisinta lainaa arjen eri tarpeisiin. Odottamaton rahantarve ei yleensä ilmoittele itsestään, sillä kodinkone tai auto voi hajota täysin yllättäen. Moni ei pysty syystä tai toisesta varautumaan näihin elämän yllättäviin käänteisiin taloudellisesti, jolloin tililtä ei pahana päivänä löydykään riittävästi rahaa näiden menojen kattamiseen.

Kilpailuta lainat yhdellä hakemuksella

Sivustomme kautta lainojen kilpailutus onnistuu arjen eri tarpeisiin. Täytä lainahakemuksesi jo tänään ja me yhdistämme sinut edullisimmalle lainantarjoajalle yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen tarjousten joukosta. Lainojen kilpailuttaminen kannattaa sekä pienempään että suurempaan tarpeeseen, sillä lainantarjoajiemme joukosta löydät vaihtoehtoja aina sadasta eurosta jopa 70 000 euroon saakka, 1 – 15 vuoden maksuajalla lainasummasta riippuen, ja korko alkaen vain 4.19%.

Lainan kilpailutus voi tuoda säästöä talouteen

On hyvä pitää mielessä, että lainoihin sisältyy lyhennysten ja korkojen lisäksi myös monia muitakin kuluja, jotka monilta jäävät helposti huomiotta lainaa haettaessa. Todellisuudessa nämä kulut voivat vaihdella eri lainatarjousten välillä huomattavasti, ja tästä syystä eri lainatarjousten ehtoihin kannattaa tutustua huolellisesti. On täysin normaalia, että aluksi hyvältä ja edulliselta vaikuttava laina kasvaakin odotettua kalliimmaksi. Kalliin lainasopimuksen allekirjoittaminen voi ajaa talouden todelliseen epätasapainoon ja pahimmassa tapauksessa velkakierteeseen, josta on vaikeaa päästä pois. Yksi parhaimmista tavoista varmistaa, että saat todella markkinoiden edullisimman lainan, on kilpailuttaa lainat ilmaiseksi ja riskittömästi palvelussamme. Muuttuvan taloustilanteen myötä myös pankit ja rahoituslaitokset päivittävät ja muuttavat lainatarjouksiensa sisältöä jatkuvaan tahtiin, joten edullisimman lainan löytämiseksi ei usein riitä, että laitat lainahakemuksen kahteen tai kolmeen eri paikkaan.

Laina kannattaa kilpailutttaa oli se pieni tai suuri

Monissa tapauksissa rahantarve ei katso aikaa eikä paikkaa. Tämä voi muodostua erityisen kinkkiseksi ongelmaksi silloin, kun rahaa on saatava jostain heti – esimerkiksi tärkeän laskun viimeinen päivämäärä voi kolkutella jo ovella tai auton korjaus tarvitsee pikaista toimintaa, sillä töihin ei muuten pääse kulkemaan. Tilanne voi olla monelle äärimmäisen turhauttava, sillä pankkien vastausajat ovat usein pitkät ja vakuudellisen lainan hakemisessa voi mennä useita vuorokausia. Lainan kilpailuttaminen voi olla näissä tapauksissa järkevä vaihtoehto, sillä se tarjoaa apua nopeaan rahantarpeeseen. Lainojen kilpailutus ei ole hidasta. Voit saada lainaa parhaimmillaan omalle tilille jo saman vuorokauden aikana. Nopea ja helppo lainojen kilpailutus netissä perustuu juuri lainan vakuudettomuuteen, sillä lainaa myöntävä pankki tai rahoituslaitos ei yleensä vaadi lainahakemuksessa hakijan henkilökohtaisten tietojen lisäksi muita asiakirjoja kuin tositteet hakijan tuloista.

Yhdistelylaina on mahdollista kilpailuttaa

Jos sinulle on kertynyt aikaisempaa vakuudetonta lainaa useammalta eri taholta, voi lainojen kilpailuttaminen olla järkevä vaihtoehto. Yhdistelylainalla tarkoitetaan sellaista lainaa, jonka summa riittää kattamaan kaikki edelliset kalliit lainat. Tämän lainan tehtävänä onkin maksaa vanhat lainat kerralla pois, jolloin maksettavaksi jää enää yhden uuden lainan korkoja ja kuluja. Kilpailutus kannattaa, sillä se voi pitkällä aikavälillä säästää merkittävän määrän rahaa.

Lainojen kilpailutus netissä

Lainojen kilpailutus sopi akuuttiin rahantarpeeseen, sillä niiden hakuprosessi on pankkilainoja huomattavasti yksinkertaisempi ja tehokkaampi. Lainojen kilpailuttamiseen liittyviä etuja ovat lainan hakuprosessin nopeus, joustavat takaisinmaksuajat, pikavippejä suuremmat lainasummat sekä pankkilainoja joustavammat vaatimukset. Koska lainojen kilpailuttaminen on kokonaan sähköinen, on palvelumme kautta mahdollista kilpailuttaa lainat mihin vuorokauden aikaan tahansa. Täyttämällä helpon ja lyhyen lainahakemuksen yhdistämme sinut markkinoiden edullisimmalle lainantarjoajalle jopa yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen joukosta. Voit saada ensimmäiset alustavat tarjoukset jo muutamien minuuttien sisällä ja allekirjoitat lainasopimuksen kätevästi kotoa käsin sähköisesti. Parhaimmassa tapauksessa voit siis saada lainarahat ilmoittamallesi tilille jo saman vuorokauden aikana, jolloin odottamattominkaan rahantarve ei pääse arjessa yllättämään.

Kilpailuta laina meidän kauttamme

Jotta pystyisit selvittämään markkinoiden pienikorkoisimman lainan juuri omaan tarpeeseesi, kannattaa kilpailuttaa lainat nopeasti ja helposti meidän kauttamme. Sivustomme vertailupalvelussa on mukana jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta, joiden kesken laina kannattaa kilpailuttaa. Kilpailuta lainasi ja saat aina markkinoiden parhaat lainatarjoukset, korko alkaen vain 4,19%.

Mitä lainojen kilpailutus tarkoittaa?

Lainan kilpailuttaminen on noussut suomalaisten keskuudessa erittäin suosituksi. Kilpailutus tarkoittaa käytännössä lainatarjousten pyytämistä usealta eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Lainanhakija voi kilpailuttaa yhdellä hakemuksella lainan yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lainojen kilpailuttaminen onnistuu siis vain yhdellä hakemuksella, jonka täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Täytä lainahakemus ja valitse sinulle sopiva lainasumam sekä laina-aika. Arvioitu kuukausierä antaa arvon siitä, että mikä on kuukausittain takaisinmaksettava summa. Tänä päivänä lainan kilpailutus muistuttaa paljon tavallisien pankkilainn hakemista, mutta niiden vaatimukset ovat pankkilainoja huomattavasti joustavammat. Voit kilpailuttaa lainat ilman vakuuksia, joten sinun ei siis tarvitse esimerkiksi asettaa omaisuutta vakuudeksi, jolloin lainan kilpailuttaminen onnistuu kätevästi ja nopeasti suoraan verkossa ilman turhauttavaa paperisotaa.

Kenelle lainan kilpailutus sopii?

Kuten kaikkien lainojen suhteen, myös lainojen kilpailutuksen suhteen pankit ja rahoituspalvelut ovat asettaneet hakijoilleen joitakin vaatimuksia. Näiden vaatimusten avulla halutaan varmistaa, että lainaa kilpailuttava hakeva henkilö on kykenevä maksamaan lainansa takaisin, ja tästä syystä hakijalta odotetaan puhtaita luottotietoja. Jokainen pankki ja rahoituslaitos asettaa lainoilleen omat vaatimuksensa. Usein lainan saamiseksi hakijalta odotetaan vähintään 18 vuoden ikää – vaikka usein ikäraja on tätä korkeampi, noin 20-23 vuotta – ja että hakijalla on säännölliset kuukausitulot. Tämän lisäksi hakijalla tulisi olla vakituinen osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili, jonne lainarahat maksetaan. Myös suomalaiset verkkopankkitunnukset sekä puhelinnumero ovat normaaleja vaatimuksia, sillä lainanhaun sähköisen prosessin takia näitä työkaluja tarvitaan muun muassa lainanhakijan henkilöllisyyden tunnistamiseen ja lainasopimuksen allekirjoittamiseen.

Kilpailuta myös vakuudettomat lainat

Vakuudeton laina voi koitua kalliiksi, jos lainatarjouksia ei muisteta kilpailuttaa. Vakuudettoman lainan ei onneksi tarvitse olla kallis laina. Kilpailuta lainat sivustomme kautta voit helposti selvittää, mikä saamistasi lainatarjouksista on kaikkein edullisin laina.

Kilpailuta lainat pankista

Monet aloittavat loogisesti lainanhaun omasta pankistaan. Tämä onkin täysin pätevä vaihtoehto erityisesti silloin, jos olet kyseisen pankin omistaja-asiakas ja hyödyt lainasta myös muilla tavoin, kuten bonuksin. Pankista on mahdollista hakea tänä päivänä edullista pankkilainaa, jos lainalle on esittää vakuudet tai henkilötakaajan. Vakuuksien tai henkilötakaajan ansiosta pankki pystyy tarjoamaan lainalle vakuudetonta lainaa edullisempaa korkoa sen vuoksi, että se pystyy tällöin varmistamaan, että laina tullaan maksamaan takaisin tavalla tai toisella.

Kilpailuta lainat pankista vai netistä?

Kuten edellä jo mainittiin, edullisimman pankkilainan saamiseksi sinun on esitettävä lainallesi vakuuksia. Vakuuksilla tarkoitetaan esimerkiksi omaisuutta tai arvopapereita, joiden avulla todennat pankille, että mikäli et pysty maksamaan lainaa takaisin, pankki voi lunastaa itselleen lainan takasin muuna omaisuutena. Vakuuksien lisäksi lainalle on mahdollista asettaa myös henkilötakaaja, joka ottaa tarvittaessa vastuun lainan takaisinmaksusta, jos itse lainaaja ei siihen enää pysty. Kyseessä on kuitenkin valtavan suuri vastuu, johon ei lähde mukaan kuka tahansa. Lisäksi on hyvä pitää mielessä, että myös henkilötakaajan taustat, luottotiedot ja tulot tarkastetaan, eli mikäli kyseinen henkilö on menettänyt luottotietonsa, hänen hakemuksensa henkilötakaajana hylätään. Vakuudellinen laina ei kuitenkaan ole vaihtoehto kaikille, jotka tarvitsevat lainaa. Esimerkiksi nuorilla hakijoilla omaisuutta ei ole välttämättä ehtinyt vielä kertyä ollenkaan. Monien mielestä myös oman kodin asettaminen lainalle pantiksi voi tuntua pelottavalta. Tämän vuoksi pankista on mahdollista hakea myös vakuudetonta lainaa.

Kilpailuta lainat vakuuksilla tai ilman vakuuksia

Yleisesti ottaen vakuudellisten pankkilainojen korot ovat erittäin edullisia. Korkotasoon vaikuttavat kuitenkin suuresti esimerkiksi hakijan taustatiedot, vallitseva korkotaso, lainan määrä, lainan takaisinmaksuaika sekä pankkilainan tyyppi. Pankki voi esimerkiksi tarjota vakuudelliselle asuntolainalle huomattavasti alhaisempaa korkoa kuin vaikkapa vakuudelliselle kulutusluotolle. Tämän lisäksi lainasumman määrä ja lainan takaisinmaksuaika vaikuttavat merkittävällä tavalla lainan korkoon; mitä suurempaa lainasummaa ja mitä pitemmällä takaisinmaksuajalla lainaa haetaan, sitä enemmän korkoja ja kuluja lainasta joudutaan myös maksamaan. Kuten aikaisemmin jo mainittiin, kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta hakea pankista edullisella korolla varustettua vakuudellista lainaa. Tällöin pankki voi tarjota hakijalle vakuudetonta lainaa, mutta tämä lainatarjous ei automaattisesti ole kaikkein edullisin. Palvelumme avulla voit kilpailuttaa lainat yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Kilpailuta lainat ja tarkista millä korolla sinä voisit saada lainaa, vakuuksilla tai ilman.

Kilpailuta lainasi aina – Voit kilpailuttaa myös pankkilainat

Monet uskovat, että vakuudeton pankkilaina on automaattisesti muita vakuudettomia lainoja edullisempi. Tämä luulo pohjautunee pitkälti siihen, että pankkien vakuudellisille lainoille on mahdollista saada edullisia korkoja. Samalla moni kuitenkin unohtaa, että vakuudeton laina on myös pankille suuri riski, joten näiden lainojen korot ja kulut voivat nousta yllättävän korkeiksi. Tästä syystä lainan kilpailutus useasta eri paikasta sekä lainatarjousten vertaileminen on erittäin tärkeää. Palvelumme avulla voi kilpailuttaa lainat pankkien ja luottolaitosten kesken nopeasti ja helposti. Kilpailutus vie vain muutaman minuutin ajastasi.

Kannattaako vakuudeton laina pankista?

Vakuudettoman lainan hakemisen voi toki aloittaa omasta pankista. Samalla on kuitenkin tärkeää hylätä ajatus siitä, että oma pankki tarjoaisi aina automaattisesti muita edullisempaa lainaa. Eri pankkien vakuudettomien lainojen korkoja kannattaakin aina vertailla keskenään. Lisäksi on syytä pitää mielessä, että kaikki pankit eivät myönnä vakuudetonta lainaa sellaisille hakijoille, jotka eivät ole kyseisen pankin asiakkaita. Jotta saat varmuuden siitä, mikä laina on sinulle edullisin laina, kilpailuta laina sivustomme kautta ja vertaa helposti ja nopeasti kymmenien eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia lainatarjouksia toisiinsa. Tällä tavalla näet heti yhdellä silmäyksellä, mikä lainatarjouksista on kaikkein edullisin, jolloin sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin hyväksyä edullisin tarjous omilla pankkitunnuksilla kätevästi kotoa käsin.

Mistä paras lainatarjous?

Siitä, mikä pankki tai rahoituslaitos tarjoaa kaikkein parasta lainaa, ei valitettavasti ole olemassa yhtä luotettavaa opasta. Parhaan lainatarjouksen sisältö riippuu pitkälti hakijan osoittamista tiedoista ja maksukyvystä, mutta jotkut pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat samaa lainaa edullisemmalla korolla. Juuri tästä syystä paras laina kannattaa kilpailuttaa yli 30 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Tällä tavalla voimme helposti varmistaa, että sinulla on valinnanvaraa ja että vastaanotat varmasti markkinoiden edullisimman lainatarjouksen antamiesi tietojen perusteella. Pidä myös mielessä, että voit kilpailuttaa myös vanhat lainasi kauttamme, jolloin voit saada vanhalle kalliille lainalle huomattavasti edullisemman koron.

Kuka voi hakea joustavaa lainaa?

Joustavan lainan hakuehdot määrittyvät pankin tai rahoituslaitoksen mukaan. Pääsääntönä voidaan kuitenkin pitää sitä, että hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt henkilö. Lisäksi hakijalta vaaditaan vakituinen osoite Suomessa, henkilökohtainen puhelinnumero ja pankkitili sekä suomalaiset verkkopankkitunnukset. Hakija tunnistautuu verkkopankkitunnusten avulla hakemusta lähettäessään, joten sen vuoksi sellaiset tulee olla olemassa. Myös luottotietojen tulee olla kunnossa, jotta joustava laina voidaan myöntää hakijalle.

Halpa laina: Mistä löytää pienikorkoinen laina?

Jokainen haluaa varmasti löytää mahdollisimman pienellä korolla varustetun lainan. Korkojen ja kulujen vertailu palvelumme kautta säästää sekä aikaa että rahaa. Erityisesti suuremmissa lainasummissa jo muutaman prosentin heitto voi merkitä tuhansien eurojen edestä säästöä, joten on tärkeää, että lainalle pyritään aina löytämään markkinoiden edullisin korko.

Mistä lainakorko muodostuu?

Yleisesti ottaen lainan korko muodostuu luotonmyöntäjän oman marginaalin ja viitekoron mukaan. Lainan korko on aina sidottu kansainvälisten keskuspankkien määrittämiin markkinakorkoihin. Tämän lisäksi jokaiselle hakijalle lasketaan oma henkilökohtainen korko, joka määräytyy hakijan esittämän maksukyvyn mukaan. Lisäksi itse lainan määrä ja valittu takaisinmaksuaika vaikuttavat lainan korkoon. Voit selvittää oman henkilökohtaisen korkotasosi täyttämällä ilmaisen lainahakemuksen sivustomme vertailupalvelun kautta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään, joten mikäli et ole tyytyväinen mihinkään saamaasi tarjoukseen, sinun ei tarvitse hyväksyä niistä yhtään. Pidä kuitenkin samalla mielessä, että jokainen tarjous perustuu lainahakemuksessa ilmoittamiisi tietoihin, emmekä voi luvata sinulle tiettyä korkotasoa. Oman henkilökohtaisen korkotason selvität täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme.

Lainapalvelut: Mikä lainapalvelu on kaikkein luotettavin?

Jokainen haluaa varmistaa ennen lainasopimuksen allekirjoittamista, että kyseinen pankki tai rahoituslaitos on varmasti luotettava. Kun haet lainaa palvelumme kautta, sinun ei tarvitse huolehtia tästä, sillä me olemme varmistaneet puolestasi, että kaikki vertailussamme mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset ovat rekisteröityjä ja luotettavia toimijoita.

Kannattaako laina kilpailuttaa?

Lainojen kilpailuttamisen avulla selvität helposti, mikä luotonmyöntäjä tarjoaa tarpeeseesi edullisinta lainaa. Kilpailutuksen avulla näet helposti lainatarjousten todellisen vuosikoron, joka ottaa huomioon lainan nimelliskoron lisäksi myös muut lainaan liittyvät kulut, kuten avausmaksut ja tilinhoitokulut. Monet pankit ja rahoituslaitokset antavat alustavat lainapäätöksensä jo muutamissa minuuteissa, joten lainojen kilpailutus on usein erittäin nopea prosessi. Lainojen kilpailutus ei lisäksi aiheuta sinulle mitään ylimääräisiä lisäkuluja, vaan voit suorittaa kilpailutuksen palvelumme kautta riskittömästi ja täysin ilmaiseksi.

Mistä tiedän, että mikä on paras laina?

Tänä päivänä lainamarkkinoiden tarjonta on valtavan monipuolinen. Kymmenet ja taas kymmenet eri pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat erilaisia vakuudettomia lainoja toinen toistaan joustavammilla ehdoilla ja edullisemmalla korolla, mutta kuluttajan asema tässä kilpajuoksussa on haastava – miten voit olla varma, mikä näistä kaikista lainatyypeistä on juuri sinun tilanteeseesi paras laina? Meidän tehtävänämme on löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivin laina. Täyttämällä vain yhden maksuttoman hakemuksen palvelumme kautta voit vertailla helposti useiden eri lainatarjousten korkoja ja kuluja samassa paikassa, jolloin saat paremman yleiskuvan siitä, mitä kyseiset lainat tulevat todellisuudessa maksamaan.

Kuinka ison lainan voin kilpailuttaa?

Voit hakea palvelumme kautta lainaa aina sadasta eurosta jopa 70 000 euroon saakka. Lainasumma perustuu aina omaan tarpeeseesi, eikä liian suurta lainasummaa kannata turhaan hakea. Ennen lainan hakemista onkin tärkeää, että selvität huolellisesti, millaiseen tarpeeseen haet lainaa ja kuinka paljon sitä tarvitset. Voit myös parantaa mahdollisuuksiasi suuremman lainasumman saamiseksi, jos liität hakemukseen yhteishakijan, esimerkiksi oman puolison. Itse lainahakemuksen täyttämiseen ei mene kuin hetki. Voit saada alustavat lainatarjoukset markkinoiden parhaimmilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta jo muutamissa minuuteissa. Pidä kuitenkin mielessä, että mikäli haet suurempaa lainaa, voi tällöin lainahakemuksesi käsittelyssä mennä hieman pidempään. Haluamasi lainan saamiseksi on tärkeää, että täytät lainahakemuksessa pyydetyt tiedot huolellisesti ja toimitat tarvittavat tositteet ja kuitit luotonmyöntäjälle annetun aikarajan sisällä.