Kilpailuta halvin autolaina 2023

Hae autolainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Autolainan hakeminen onnistuu uuden tai käytetyn auton ostoon. Voit hakea autolainaa ilman vakuuksia tai takaajia jopa 70 000 euroon asti.

autolaina
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainoittaja.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainoittaja.fi:n yhteistyökumppani.

lainahakemus

1. Täytä lainahakemus

Yhdellä hakemuksella tavoitat jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

lainavertailu

2. Vertaa tarjouksia

Saat lainatarjouksia heti. Vertaa tarjoukset huolellisesti.

rahat-tilille

3. Rahat tilille jopa heti

Hyväksy paras tarjous. Laina on tililläsi jopa minuuteissa.

autolaina

Autolaina

joustoluotto

Joustoluotto

laina

Kilpailuta lainat

kulutusluotto

Kulutusluotto

hae lainaa verkossa

Lainaa

pienlaina

Pienlaina

pikavippi

Pikavippi

vakuudeton laina -lainaa ilman vakuuksia

Vakuudeton laina

yhdistelylaina

Yhdistelylaina

Lainaa auton ostoon yhdellä hakemuksella

Lainoittajan avulla lainan hakeminen uuden auton tai käytetyn auton ostoon onnistuu helposti ja nopeasti. Täytä lainahakemus ja hae autolainaa 30 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Saat ensimmäiset tarjoukset välittömästi, kun olet täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen. Pelkkä lainahakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Voit hakea lainaa auton ostoon Lainaoittajan avulla jopa 70 000 euroa. Alhaalta näet suosituimmat lainasummat joita Lainoittajan avulla kilpailutetaan.

  • 2000e
  • 5000e
  • 6000 €
  • 15000 €
  • 20000 €
  • 25000 €
  • 30000 €
  • 40000 €

10 000 euron ja 20 000 euron autolainan kilpailutus on Lainoittajan kautta hyvin yleistä, mutta vakuudetonta autolainaa kilpailutetaan myös pienempiä ja suurempia summia.

Voit hakea Lainoittajan avulla juuri sinulle sopivan autolainan. Kilpailuta autolainaa sellaisella lainasummalla ja laina-ajalla, joka sopii parhaiten sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Alhaalta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä autorahoituksesta ja autolainoista.

Autolaina pankista vai autoliikkeestä – Autolaina vs rahoitus?

Autolainan hakeminen pankista vai autokauppiaalta? Lue alhaalta mistä kannattaa ottaa lainaa auton ostoon.

Pankin kautta voit hakea autolainaa tai autorahoitusta. Autoliikkeestä voit saada vain autorahoitusta, jossa auto toimii rahoituksen vakuutena.

Autorahoitus mahdollistaa auton ostamisen ilman käsirahaa, mutta auton omistaa tässä tapauksessa rahoitusyhtiö siihen asti, kun autorahoitus on maksettu kokonaan pois. Autorahoituksessa auto toimii lainan vakuutena.

Autolainalla auton ostoon haetaan lainaa auton myyntihinnan verran. Auto ostetaan lainalla omaksi. Autolainan korko määräytyy hakijan kertomien tietojen ja mahdollisten vakuuksien mukaan.

Vakuudellisessa autolainassa voi olla esimerkiksi asunto vakuutena. Sen sijaan pelkää auto vakuutena harvemmin riittää, koska auton arvon alenema pienentää vakuuden arvoa, joka vuosi.

Ennen auton ostamista kannattaa siis miettiä tarkkaan hakeeko autolainaa tai autorahoitusta liikkeestä vai pankista. Vertailemalla tarkasti molempia vaihtoehtoja voit selvittää onko pankki vai autoliike paras vaihtoehto sinulle.

Autolainan voi saada ilman vakuuksia tai vakuuksilla. Vakuudettoman autolainan hakeminen onnistuu Lainoittajan avulla.

Hae lainaa nopeasti ja helposti kilpailuttamalla lainaa auton ostoon ilman vakuutta tästä.

Mistä autolaina kannattaa ottaa?

Autoon kannattaa hakea lainaa sieltä mistä edullisin autolainan korko löytyy. Paras tapa selvittää edullisin autolaina 2023 on kilpailutus.

Vakuudeton autolaina on helppo ja vaivaton kilpailuttaa Lainoittajan avulla. Hae lainaa yhdellä hakemuksella, joka tavoittaa 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

Hakemuslomakkeen laskuri auttaa löytämään juuri sinulle sopivan lainasumman ja laina-ajan. Valitse sellainen laina-aika ja lainasumma, että sopiva kuukausierä löytyy.

Lähetä lainahakemus ja voit saada ensimmäiset tarjoukset autolainasta heti. Vertaile tarjoukset ja hae lainaa, joka sopii sinun tarpeisiin parhaiten.

Voit valita hakea lainaa siltä lainanantajalta, joka tekee sinulle parhaan tarjouksen. Hyväksy vain sinulle paras tarjous ja saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Mitä suurempi viimeinen erä tarkoittaa?

Yhä useampi autoliike tarjoaa autorahoitusta, joissa on viimeinen suurempi erä. Tämä tarkoittaa sitä, että autorahoituksen lopussa maksettavaksi tulee jäännöserä, joka on huomattavasti suurempi kuin kuukausierä.

Ihmiset ovat jakaneet keskustelupalstoilla viimeinen suurempi erä kokemuksia, joissa viimeinen suurempi erä on ollut jopa kymmeniä tuhansia euroja. Tämän takia kannattaa olla tarkkana, kun allekirjoittaa rahoitussopimuksia.

Viimeinen suurempi erä mahdollistaa sen, että lyhennettävä kuukausierä saadaan pienemmäksi. Pieni kuukausierä voi houkutella, mutta kannattaa muistaa, että auton arvo alenee lähes aina, kun autolla ajetaan autokaupasta ulos.

Voiko autorahoitusta saada nollakorolla?

Autorahoitus 0 korolla on mahdollista, mutta hyvin harvinaista. 0 korko voi olla osana kampanjaa tai rahoitustarjousta, joka on saatavilla vain tiettyihin automerkkeihin tai malleihin.

Auton ostaminen ilman korkoa voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta seuraamalla tarkasti eri autoliikkeiden kampanjoita sekä tarjouksia voi eteen tulla myös tarjous, jossa korko 0.

Onko autolaina kulutusluotto vai vakuudellinen laina?

Autolainaa voi hakea vakuuksilla tai ilman takaajia & vakuuksia. Vakuudeton laina on käytännössä sama asia kuin kulutuslaina, joten tämä pätee myös autolainaan, joka on vakuudetonta lainaa.

Vakuudellinen laina on laina, jota haettaessa tarvitset lainalle vakuudet. Vakuutena voi toimia mm. asunto tai kesämökki.

Vakuudellisen lainan korko määräytyy yleensä seuraavasti: Euribor 3kk tai 12kk + pankin marginaali. Korkomarginaali neuvotellaan pankin kanssa ja sen suuruuteen vaikuttaa vakuudet ja hakijan tulot, työtilanne ja muut velat.

Kuinka pitkä autolaina on mahdollista hakea?

Lainoittajan avulla voit hakea lainaa, jossa laina-aika on jopa 15 vuotta. Autorahoitusten tyypillinen laina-aika on 1 – 5 vuoden välillä.

Asuntolainalla autolaina pois?

Asunto- ja autolaina ovat lainoja, jotka ovat tarkoitettu asunnon tai auton hankintaan. Asuntolainalla ei voi maksaa muuta kuin asunnon hankinnan kulut, kuten asunnon myyntihinta, varainsiirtoverot ja muut asunnon ostosta aiheutuvat kulut.

Asuntolaina ja autolaina ovat siis aina kaksi erillistä lainaa. Asuntolainan yhteyteen voi hakea samalla autolainan, mutta sille tehdään aina erillinen lainatarjous.

Vaikuttaako asuntolainaan olemassa oleva autolaina?

Auto- ja asuntolaina ei ole harvinainen yhdistelmä, mutta on hyvä tietää, että olemassa olevat luotot vaikuttavat aina asuntolainan korkoon sitä haettaessa. Pankista voi myös kysyä kannattaako autolaina maksaa pois ennen asuntolainan hakemista.

Autolainan vaikutus asuntolainan korkoon on todennäköisesti hyvin pieni, mutta tämä kannattaa tarkistaa omasta pankista.

Mistä autolaina työttömälle?

Lainoittajan avulla voit kilpailuttaa vakuudettomat autolainat, jos vuositulosi ovat vähintään 7200 € vuodessa. Voit siis hakea lainaa myös työttömänä jos sinulla on säännölliset vähintään 600 € kuukausitulot.

Mistä autolaina luottotiedottomalle?

Maksuhäiriömerkintä ei ole aina este autorahoituksen saamiseksi. Yhä useampi rahoitusyhtiö myöntää autorahoitusta, vaikka olisitkin ollut luottotiedoton.

Luottohäiriöiselle voidaan järjestää rahoitus autoon, jos maksuhäiriö hoidetaan ennen autorahoituksen hakemista ja siitä haetaan ref-merkintä. Ref-merkinnän voi hakea Suomen Asiakastiedolta tai Bisnodelta.

Maksuhäiriöiselle, jolla on vaikeuksia selvitä nykyisitä veloista suosittelemme velkaneuvontaa. Luottohäiriö ja uuden lainan hakeminen ei ole fiksua jos oman talouden hallinnan kanssa on vaikeuksia.

Onko yhteinen autolaina puolison kanssa mahdollista?

Hakemalla autolainaa yhdessä puolison kanssa voi lainan korko olla pienempi kuin yksin haettaessa. Vakuudellisen lainan voi hakea puoleksi yhdessä puolison kanssa, jolloin molemmat lyhentävät lainaa yhdessä.

Vakuudettoman lainan voi hakea rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija on ikään kuin lainan takaaja, joka vastaa lainan takaisin maksusta, jos lainan päähakija ei siitä selviä.

Ennen yhteisen lainan hakemista, oli se vakuudellinen tai vakuudeton, kannattaa tarkistaa miten esimerkiksi avioero vaikuttaa lainan takaisin maksuun.